Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tűzoltóság hírei

2014.01.06

2014.jpgA támogatóinknak köszönjük az önzetlen segítségnyújtást, a jövőben is igyekszünk rászolgálni, hogy láthassák, adományaik megfelelő helyre, egy nemes cél szolgálatában kerültek, kerülnek felhasználásra, hogy a későbbiekben is számíthassunk a támogatásukra.

Molnár Károlynak és feleségének ez úton is szeretnénk megköszönni a felajánlásukat, akik egy egész disznót adományoztak a polgárőrség és a tűzoltóság részére. Az adomány ránk eső részét az egyesületünk a január végén megrendezésre kerülő évzáró közgyűlésén fogja felhasználni, amely eseményen vendégül látja az önkormányzat képviselőit, a civil szervezetek vezetőit, az egyesület támogatóit valamint a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság képviselőjét is.

A tűzoltóság az idei évben is tervezi, hogy tevékenyen részt vegyen az önkormányzat és a civil szervezetek által szervezett eseményeken, rendezvényeken. Több pályázatot is beadtunk, a tűzoltóság védőfelszerelésének a fejlesztésére, valamint szakmai nap lebonyolítására. Kiemelt célunk az új tűzoltó szertár megépítése, amelynek a megléte lehetőséget biztosítana egy korszerűbb fecskendő beszerzésére.