Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Foci és tűzoltó bemutató a Majálison

2014.05.01

dsc_0615kk.jpgAz Egyesületünk idén is jelen volt a Vállalkozók a Majosházai Gyermekekért Alapítvány által szervezett Majálison, amelyen már többéves hagyománya van a Foci kupának. A viadalon nyolc, köztük egy szlovák csapat is részt vett. A csapatok körmérkőzést játszottak egymással, mi csapatunk egy vereséggel az előkelő 2. helyet érték el.

A játék alatt töpörtyű sült az üstben, amelyet megéhezett focistáink mellett a tűzoltó sátornál vendégeskedők is jó ízűen fogyasztottak friss kenyérrel és hagymával.

Késő délután egy tűzoltó bemutatót tartottunk, ahol egy közel 3 méteres bála került felgyújtásra. A kivonuló csapattal biztosítottuk a környezetet, hogy a tűz ne tudjon elterjedni, majd a bámészkodók örömére hagytuk, hogy jelentősen leégjen a boglya. Az összehordott zöldhulladék mennyisége miatt az utómunkálatok több mint két órán át tartottak, amit többen is figyelemmel kísértek, így többen láthatták, hogy kell átvizsgálni és megszűntetni a rejtett égéseket és mikor lehet biztonságosan ott hagyni a helyszínt.