Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016 Szünidei Veszélyforrások

2016.06.19

Az egyesület is részt vett a Dunaharasztiban megrendezésre kerülő Szünidei Veszélyforrások elnevezésű rendezvényen, amelynek célja a gyermekek tájékoztatása a szünidőben leselkedő veszélyek kapcsán.

veszelyrendezveny.jpg

Az Egyesület a Délegyházi ÖTE kérésére vett részt a programon, ahol a 11-es állomáson egy tűzoltó akadálypályát üzemeltetett, valamint a tűzvédelemmel kapcsolatos kvíz kérdéseket töltetett ki az állomásra érkező gyerekekkel, akik cserébe egy tombola számot kaptak, amellyel értékes ajándékokat nyerhettek.

Az egyes állomásokon a szervezet működése mellett a diákok hasznos ismereteket is szereztek, többek között kint volt a Magyar Vöröskereszt, Közlekedés rendészet, Vizi rendészet, búvárok és még több civil egyesület is.

A nagyszínpadon a programok mellett előadások is voltak, ahol Haga Ferenc, az egyesület elnöke a tűzgyújtással kapcsolatos ismereteket mondott a gyerekeknek, illetve kérdéseket tett fel, amelyekre sok jó válasz érkezett.

A rendezvényt koncertek zárták, így a gyerekek nem csak hasznos ismeretekkel, hanem kellemes kikapcsolódással futhattak neki a nyári szünetnek.

További képek